Sunati-ne pentru progamare:
0728 888 787

Apa alcalina pentru femeile insarcinate

Apa alcalina si ionizata pentru femei insarcinate

Ca fiinte umane, starea noastra naturala este una alcalina. Atunci cand o femeie este insarcinata ea transmite minerale alcaline catre copil. Apa Kangen in timpul sarcinii este una dintre cele bune metode de mentinere a sanatatii pentru copil mai ales atunci cand aceasta este combinata cu un stil de viata sanatos.

Este un lucru arhicunoscut ca in timpul sarcinii, mama transfera din o mare cantitatea din vitamine si minerale catre copil. Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca ceea mai mare prioritate o au vitaminele alkaline. Prin cordonul ombilical copilul primeste toti nutrientii de care are nevoie astfel fiind formate celulele de crestere. In urma acestui proces se formeaza toxine si reziduuri. Rolul biologic al mamei este de a furniza minerale alkaline catre placenta pentru a mentine fluidul in care se afla bebelusul cat mai liber de toxine - toxine care sunt acide.

 

A avea rezerve de minerale alkaline este vital atat pentru mama cat si pentru copil. Toxinele si reziduurile care apar in corp sunt un efect secundar al proceselor biologice care apar intre mama si copil aici intervenind minerale alkaline ale Apei Kangen, care au rolul de mentine protejati atat copilul cat si mama.

 

In cazul in care aceste minerale nu sunt in cantitati suficiente in corpul mamei, automat corpul mamei incepe sa caute mineralele necesare copilului in celelalte zone ale corpului. In cazul de fata, zonele afectate cel mai grav sunt oasele si dintii.

 

Un alt efect secundar grav care apare din lipsa mineralelor alkaline este ca circulatia sangelui devine mai grea. In cazul de fata cantitatea optima de oxigen, minerale si nutrienti necesara pentru copil este incetinita putand aduce consecinte grave pentru sarcina.

 

Toate aceste probleme pot fi evitate prin simpla consumare a apei alcaline si ionizate Kangen. Aceasta asigura aportul necesar de minerale alcaline (curatare si mentinerea sistemului biologic) cat si fluidizarea circulatiei sangelui. Eficienta apei alcaline pentru toate stadiile vietii a fost dovedita medical. Pentru a putea afla mai multe informatii accesati acest link http://www.apakangen-romania.ro/companie.html

 

2010-2013 -Toate drepturile rezervate www.apakangen-romania.ro