Sunati-ne pentru progamare:
0728 888 787

Apa ionizata pentru dus!

apa ionizata si alcalina pentru dus si baie

Cu activatorul de ioni minerali din apa minerala ionizata Anespa, fiecare zi te simti ca intr-o baie termala, deoarece apa minerala ionizata are efecte pozitive asupra pielii si parului. Clorul este util pentru dezinfectarea apei de la robinet.

 

Pentru mai multe informatii puteti vizita si pagina de produs accesand acest link http://www.apakangen-romania.ro/anespa.html

 

Eliminare garantată în proporție de aproape 100% a clorului rezidual.

În timpul unei băi fierbinți ajung în jur de 30%-90% din astfel de substanțe toxice, prin piele în corp. Rezultatele cercetărilor din SUA au arătat că „în timpul unei băi în cadă sau al unui duș de 15 minute, cantitatea de substanțe dăunătoare absorbite este echivalentă cu consumul unui litru de apă contaminată”.

 

În plus, majoritatea oamenilor se spală cu apă la 40 grade C, o temperatură la care clorul este cel mai ușor absorbit prin piele. Cu ajutorul filtrului său de curățare a apei, ANESPA pregătește apa fierbinte pentru baia dumneavoastră, îndepărtând urmele de clor și orice germeni din apa de robinet.


Anespa - apa ionizata si alcalina pentru dus

„ANESPA” conține un amestec de componente și minerale specifice izvoarelor termale. Bucurați-vă de efectul apei ionizate mineral și de senzația de a sta într-o baie termală

Filtrul „ANESPA” conține exclusiv componente alese special, care au efecte avantajoase asupra pielii. Printre acestea se numără de exemplu tuful din baia termală Futamata, de pe insula Hokkaido. Aceasta permite senzația caldă, plăcută, a unui izvor fierbinte îmbogățit cu minerale.

Efectul relaxant este de asemenea întărit de roca MIC, care îi conferă apei caracterul ușor alcalin, hrănitor pentru piele; de piatra energizantă, cu respingerea sa puternică a ionilor cu încărcătură negativă, precum și de perlele de ceramică din baia termală Chikutan. Convingeți-vă singuri cu o baie relaxantă.

 

 

 

Eficient împotriva îmbătrânirii pielii, petelor de vârstă, pistruilor și altora asemenea. Pielea sensibilă este de asemenea protejată de iritări.

 

Clorul este cel mai mare dușman al pielii. Când este absorbit de piele, formează oxid de clor, care se leagă cu grăsimea și duce la apariții precum îmbătrânirea pielii, pete de vârstă și pistrui. Persoanelor care țin la sănătatea lor, celor cu o piele sensibilă, precum și bebelușilor, le recomandăm o baie caldă cu „ANESPA”.

 

 

Eliminare completă a clorului rezidual prin cartușul filtrant de curățire a apei, care conține fibre de cărbuni activi impregnate cu turmalină.

Magnetul cu neodim descompune molecula de apă în grupuri mai mici

Bucurați-vă de efectul băii termale cu ceramică din baia termală Futamata. Relaxați-vă cu ajutorul ceramicii chikutan.

Diametru de doar 9 cm (diametrul bazei-12 cm)

Un model cu design suplu, dar de calitate înaltă.

Accesoriile standard constau într-un furtun de duș, un furtun de aport de apă, un cap de duș de masaj, făcut din oțel inoxidant, rezistent la depunerile de rugină sau mizerie.

 

Waterdimmer (dispozitiv de limitare a scurgerii apei)

Economisiți apă prin montarea sub capul de duș al dispozitivului de limitare a scurgerii apei.

Gri (35% economie de apă)

Verde (50% economie de apă)

 

Cartuș de filtru de curățare a apei

(fibră de cărbuni activi impregrantă cu turmalină)

Una din caracteristicile turmalinei este cea de energizare a apei, prin activarea suprafeței și prin încărcarea apei cu ioni negativi. Pe lângă aceasta, fibra de cărbuni activi îndepărtează toate impuritățile, precum și componentele organice, ca de exemplu trihalometanul și fungii/praful din apa de la robinet.  Pe această cale rezultă o apă de înaltă calitate, care mărește și mai mult efectul perlelor de ceramică.

(diferă în funcție de cantitatea și calitatea apei)

Cartuș din ceramică

Cartușul conține o umplere de ceramică. Produsul nostru are o umplere de ceramică de trei ori mai mare decât alte produse de pe piață.

Cartușul este umplut cu perle de ceramică din băile termale Futamata și Chikutan (pentru detalii, vezi jos)

Magnet Neodymium

Acest magnet puternic, de înaltă calitate, poate descompune molecula de apă în grupuri mai mici, având ca rezultat dedurizarea și energizarea apei. În același timp, el face apa mai receptivă pentru minerale. Efectul este semi-permanent.

Prima firmă cu filtru dublu

Apa ionizată mineral obținută cu ajutorul unui [Filtru de curățare a apei] și al unui [Cartuș de ceramică] protejează pielea și părul și are un efect liniștitor.

O perlă de ceramică specială din băile termale Futamata, care constă din tuf vulcanic, piatra MIC și Piatra energetică.

Tuful provine din renumitele băi termale Futamata, de pe insula Hokkaido. Este extras prin precipitarea și solidificarea carbonatului de calciu. Componentele sale principale sunt carbonatul de calciu. Prin extragerea calciului se obține o stimulare a metabolismului, ca atunci când se face o baie termală. Materialele ceramice folosite în filtrul „ANESPA” reprezintă o combinație a pietrei MIC, pentru care a fost demonstrată capacitatea de curățire a apei și de influențare a toxinelor, și piatra energetică, o piatră, care emite în mod natural din belșug ioni cu încărcătură negativă, și care emite o puternică energie infraroșie de durată.

Perle de ceramică din Chikutan

Aceste perle de ceramică produc ioni negativi, care au un puternic efect relaxant. În plus, ei curăță aerul și împiedică oxidarea. Radiația lor infraroșie puternică are efecte benefice de încălzire/termice.

 • Tuful

Tuful este o rocă vulcanică magmatică, formată din cristale de carbonat de calciu și care se găsește deseori la izvoare calde. Efectul său lin de baie termală se datorează carbonatului de calciu obținut.

 • Piatra energetică

Piatra activă naturală energetică, ce radiază o cantitate mare de raze infraroșii de undă lungă și ioni cu încărcătură negativă, prezintă în momentul de față maxim interes. Acest lucru se datorează mai ales faptului că emite de treizeci de ori mai mulți ioni negativi decât Turmalina.

 • Piatra MIC

Piatra MIC conține până la peste 25000 de minerale diferite. Ea curăță apa prin absorbția substanțelor toxice, și reglează astfel calitatea apei.

Nu este necesară o instalație specială. Se potrivește cu aproape toate ventilele de amestec

Date tehnice generale

Numele modelului – numărul de serie

ANESPA      ANSP-01

Măsurile unității de bază

340 mm (H) x 120 mm (diametru) (fără robinetul de apă)

Substanța extrasă

Clorul rezidual

Filtrat

Clorul rezidual (1 mg/Q 40°C)

230~300t (în funcție de cantitatea și calitatea apei)

Mediul de filtrare

Filtru cu cărbuni activi

Rata de filtrare

10 l/minut (0,1 Mpa, 40°C), Max. 15 l/minut

Presiunea de regim

0,05~0,5 Mpa

Temperatura maximă de funcționare

60°C

Schimbarea filtrului

După circa 1 an (Schimbarea filtrului poate fi necesară și mai devreme, în funcție de calitatea și scopul utilizării apei)

Material

Oțel inoxidabil SUS304, cromat cu rășină fosilă ABS, PP, Bc

Accesorii standard

 • țeava de apă fierbinte (480mm lungime)
 • Abțibild pentru schimbarea cartușului (1)
 • Furtun de aport de apă (1.200mm lungime)
 • Stabilizator (cu ventuză)
 • Furtun de duș (2.000mm lungime)
 • Placă de aspirație (1)
 • Cap de duș
 • Piesă intermediară
 • Cartuș de filtru dublu
 • Waterdimmer (limitator de curgere)

 

 

2010-2013 -Toate drepturile rezervate www.apakangen-romania.ro