Sunati-ne pentru progamare:
0728 888 787

Enagic Japonia

Despre Enagic

Cine este Enagic USA?

Enagic USA si sucursalele sale sunt bratul de distributie si forta de marketing pentru Enagic CO., Ltd. pe intreg teritoriul Statelor Unite oferind sistemul de filtrare a apei alcaline “Kangen” .

Cine este Enagic International?

De peste trei decenii, baza-Japonia Enagic International a fost prim producator de instalatii ionizatoare alcaline si masini de filtrare a apei. Enagic aprovizioneaza zeci de spitale si mii de restaurante cu instalatii ionizatoare de dimensiuni industriale, de asemenea masininile/instalatiile de Apa Kangen sunt folosite in milioane de case din intreaga lume pentru a transforma apa de la robinet in apa pura, sanatoasa de baut.

Corporatia Enagic considera ca, caracterul personal al unui model de vanzari directe in marketingul afacerilor, utilizand munca grea si distribuitorii independenti este cea mai buna modalitate de a raspandi in intreaga lume Apa Kangen. Motivul pentru care aceasta metoda functioneaza atat de bine este pentru ca numai cei care au folosit Apa Kangen si cei care s-au bucurat de beneficiile sale pot sa impartaseasca cu adevarat si sincer produsul cu ceilalti.

Noi credem ca in acest fel metoda de vanzare si de marketing este cel mai eficient mod de a face afaceri in economia de astazi. In trecut, angrosisti si comerciantii au luat cel mai mare procent din profitul de afaceri, in timp ce Enagic considera ca redirectionarea acestor profituri inapoi la forta de distributie este adevarata semnificatie in afacerea Kangen. (Kangen – este un termen din japoneza care inseamna ''a reveni la origine”).

Filozofia companiei noastre se bazeaza pe trei principii de baza:

1. De a realiza adevarata sanatate fizica

2. De a realiza adevarata sanatate financiara

3. De a realiza adevarata sanatate mintala/ metafizica

 

Scopul nostru este de a raspandi aceste principii reale in intreaga lume.

Atunci cand va angajati la achizitionarea unui produs de aceasta magnitudine, este responsabilitatea dumneavoastra sa aflati tot ce se poate despre producator, filosofia corporativa si serviciile cu clientii ale acestuia si calitatea produsului.

 

2010-2013 -Toate drepturile rezervate www.apakangen-romania.ro