Sunati-ne pentru progamare:
0728 888 787

Apa ecologica

Mediu

Fara protectia mediului nu se poate obtine o viata sanatoasa, confortabila pentru oameni. Prin urmare, este esential sa fim constienti in ceea ce priveste mediul si sa contribuim la conservarea acestuia. Din acest motiv, Grupul Enagic a adoptat o filosofie de management “adevarata sanatate a lumii”, prin care oferim produse care contrubuie la “sanatatea oamenilor” si “Imbunatatirea mediului la nivel global”.

In calitate de membru al societatii civile, neincetat lucram la “respectarea” si “imbunatatirea in calitate”, tinand cont de nevoile mediului si pentru siguranta generatiei urmatoare.

Orientarile pentru mediu si masurile de siguranta care se aplica tuturor departamentelor noastre sunt dupa cum urmeaza:

1. lucram pentru a dezvolta, produce si furniza produse care exercita o influenta favorabila asupra sanatatii oamenilor si de a reduce sarcina de mediu

2. lucram pentru a asigura materiale cu o sarcina de mediu scazut

3. lucram pentru reducerea, refolosirea si reciclarea deseurilor

4. lucram pentru conservarea resurselor naturale si pentru obtinerea eficientei de economisire a energiei pentru a preveni incalzirea globala.

5. Noi toti- fiecare angajat si conducerea- observam legile internationale, regulile si standardele referitoare la mediul inconjurator si siguranta.

6. Oferind cursuri de aprofundare angajatilor nostri, ridicam constientizarea problemelor mediului inconjurator si sigurantei, prin care accidentele legate de mediu si de munca pot fi prevenite.

7. Noi cautam in permanenta imbunatatiri , stabilim scopuri si obiective de mediu, la care rapoartele obisnuite sunt livrate.

Cerem serios ca toti angajatii si partenerii nostri sa inteleaga si sa sprijine orientarile de mai sus, pe care intre timp le facem disponibile publicului.

Hironari Ohshiro, CEO

 

2010-2013 -Toate drepturile rezervate www.apakangen-romania.ro